Askeleen edellä.
Mediatoimisto DORImedia

Dorimedia on nyt yhteistyössä Kiinteistöalan Kustannus Oy kanssa, jonka julkaisema Suomen Kiinteistölehti on kiinteistöalan laajalevikkisin asiantuntijajulkaisu. Kiinteistönpitoon ja korjausrakentamiseen keskittyvä ammattilehti on ilmestynyt vuodesta 1925 alkaen.

Suomen Kiinteistölehteä lukee laaja joukko kiinteistönhoidon ja rakennuttamisen vastuuhenkilöitä, kiinteistönomistajia, isännöitsijöitä, asunto- ja kiinteistöyhtiöiden hallitusten jäseniä ja aktiivisia asukkaita. Lehden keskilevikki on 38 313 (LT 17/2017); jokainen numero kerää yli 110 000 lukijaa.

Suomen Kiinteistölehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa.

Lehti on valtakunnallinen, ja se on Aikakauslehtien Liiton jäsenlehti. Suomen Kiinteistölehteä julkaisee Suomen Kiinteistöliitto ry ja sen kustantaja on Kiinteistöalan Kustannus Oy.

Me vastaamme Kiinteistöpidon palveluhakemisto -kokonaisuuden myynnistä.

Ajankohtaista
Uusin yhteistyösopimuksemme

Dorimedia on nyt yhteistyössä Kiinteistöalan Kustannus Oy kanssa, jonka julkaisema Suomen Kiinteistölehti on kiinteistöalan laajalevikkisin asiantuntijajulkaisu. Kiinteistönpitoon ja korjausrakentamiseen keskittyvä ammattilehti on ilmestynyt vuodesta 1925 alkaen. Me vastaamme Kiinteistöpidon palveluhakemisto -kokonaisuuden myynnistä. Lue lisää »

Liity Pirkanmaan Yrittäjiin

Jäsenenä saat ajankohtaista tietoa, koulutusta ja valmennusta, neuvontaa ja asiantuntijapalveluja, mahdollisia asiakkaita, taloudellisia etuja, yhteistyökumppaneita. Ota yhteyttä!

Pirkanmaan Yrittäjä -lehden ilmoitusmyynti

Suomen Yrittäjien suurimman aluejärjestön Pirkanmaan Yrittäjät ry:n lehden ilmoitusmyynti Dorimedialle. Lue lisää »

Ota yhteyttä

041 501 9902
toimisto@dorimedia.fi

Mediatoimisto Dorimedia Oy
Pirkkalaistori 1
37100 Nokia