Askeleen edellä.
Mediatoimisto DORImedia

Pirkanmaan Yrittäjä -lehden ilmoitusmyynti

Pirkanmaan Yrittäjä -lehti on maan suurin talouselämän ja yritteliäisyyden erikoislehti, joka tarjoaa lukijoilleen tärkeää tietoa talousalueen yrittäjistä ja yrittäjyyteen liittyvistä asioista. Lehti jaetaan aamujakelun yhteydessä 150.000 talouteen tavoittaen lukijat jo aamuvarhaisella. Lisäksi ilmoittajalla on mahdollisuus keskittää ilmoituskampanja myös muiden alueiden Yrittäjä-lehtiin. Pakettihinnoittelu takaa edullisen näkyvyyden halutulla alueella.

Kehitämme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia kokonaisvaltaiseen näkyvyyteen niin printti- kuin nettinäkyvyydessäkin. Pirkanmaan Yrittäjä -lehden printtinäkyvyyden lisäksi ilmoittajalla on mahdollisuus bannerinäkyvyyteen torstaisin ilmestyvässä viikkotiedotteessa ja Pirkanmaan Yrittäjien kotisvuilla. Uutuutena vastaamme myös digilehden ilmoitusmyynnistä.

Olemme ainoa ilmoitustilaa Pirkanmaan Yrittäjä -lehteen myyvä taho.

Ajankohtaista
Uusin yhteistyösopimuksemme

Dorimedia on nyt yhteistyössä Kiinteistöalan Kustannus Oy kanssa, jonka julkaisema Suomen Kiinteistölehti on kiinteistöalan laajalevikkisin asiantuntijajulkaisu. Kiinteistönpitoon ja korjausrakentamiseen keskittyvä ammattilehti on ilmestynyt vuodesta 1925 alkaen. Me vastaamme Kiinteistöpidon palveluhakemisto -kokonaisuuden myynnistä. Lue lisää »

Liity Pirkanmaan Yrittäjiin

Jäsenenä saat ajankohtaista tietoa, koulutusta ja valmennusta, neuvontaa ja asiantuntijapalveluja, mahdollisia asiakkaita, taloudellisia etuja, yhteistyökumppaneita. Ota yhteyttä!

Pirkanmaan Yrittäjä -lehden ilmoitusmyynti

Suomen Yrittäjien suurimman aluejärjestön Pirkanmaan Yrittäjät ry:n lehden ilmoitusmyynti Dorimedialle. Lue lisää »

Ota yhteyttä

041 501 9902
toimisto@dorimedia.fi

Mediatoimisto Dorimedia Oy
Pirkkalaistori 1
37100 Nokia