Askeleen edellä.
Mediatoimisto DORImedia

Mediakortit

Lataa edustamiemme lehtien mediakortit.

Kiinteistöliitto on kiinteistön omistajien edunvalvoja, kiinteistöalan asiantuntijaorganisaatio ja alan johtava vaikuttaja. Kiinteistöviestit ovat Kiinteistöliiton puolueettomia alueellisia ammattilehtiä. Olemme ainoa seuraavien Kiinteistöviestien virallinen ilmoitusmyyntitaho.

Pikanmaan Yrittäjä -lehti on yritystoimintaan keskittynyt erikoislehti, joka tarjoaa lukijoilleen tärkeää tietoa talousalueen yrittäjistä ja yrittäjyyteen liittyvistä asioista. Lehti jaetaan aamujakelun yhteydessä 150.000 talouteen tavoittaen lukijat jo aamuvarhaisella. Olemme ainoa ilmoitustilaa Pirkanmaan Yrittäjä -lehteen myyvä taho.

Ajankohtainen Taloyhtiö.Nyt-teemalehti sisältää asiantuntija-artikkeleita muun muassa asuinkiinteistö- jen hallinnosta ja ylläpidosta.

Ajankohtaista
Uusin yhteistyösopimuksemme

Dorimedia on nyt yhteistyössä Kiinteistöalan Kustannus Oy kanssa, jonka julkaisema Suomen Kiinteistölehti on kiinteistöalan laajalevikkisin asiantuntijajulkaisu. Kiinteistönpitoon ja korjausrakentamiseen keskittyvä ammattilehti on ilmestynyt vuodesta 1925 alkaen. Me vastaamme Kiinteistöpidon palveluhakemisto -kokonaisuuden myynnistä. Lue lisää »

Liity Pirkanmaan Yrittäjiin

Jäsenenä saat ajankohtaista tietoa, koulutusta ja valmennusta, neuvontaa ja asiantuntijapalveluja, mahdollisia asiakkaita, taloudellisia etuja, yhteistyökumppaneita. Ota yhteyttä!

Pirkanmaan Yrittäjä -lehden ilmoitusmyynti

Suomen Yrittäjien suurimman aluejärjestön Pirkanmaan Yrittäjät ry:n lehden ilmoitusmyynti Dorimedialle. Lue lisää »

Ota yhteyttä

041 501 9902
toimisto@dorimedia.fi

Mediatoimisto Dorimedia Oy
Pirkkalaistori 1
37100 Nokia