Askeleen edellä.
Mediatoimisto DORImedia

Mediakortit

Lataa edustamiemme lehtien mediakortit.

Kiinteistöliitto on kiinteistön omistajien edunvalvoja, kiinteistöalan asiantuntijaorganisaatio ja alan johtava vaikuttaja. Kiinteistöviestit ovat Kiinteistöliiton puolueettomia alueellisia ammattilehtiä. Olemme ainoa seuraavien Kiinteistöviestien virallinen ilmoitusmyyntitaho.

Pirkanmaan Yrittäjä -lehti on yritystoimintaan keskittynyt erikoislehti, joka tarjoaa lukijoilleen tärkeää tietoa talousalueen yrittäjistä ja yrittäjyyteen liittyvistä asioista. Lehti jaetaan aamujakelun yhteydessä 100.000 talouteen tavoittaen lukijat jo aamuvarhaisella. Olemme ainoa ilmoitustilaa Pirkanmaan Yrittäjä -lehteen myyvä taho.

Ajankohtainen Taloyhtiö.Nyt-teemalehti sisältää asiantuntija-artikkeleita muun muassa asuinkiinteistö- jen hallinnosta ja ylläpidosta.

Ajankohtaista
Uudet yrittäjät

Uudet yrittäjät Inkeri ja Mika Valtonen jatkavat Dorimedian luotsaamista vuoden 2023 alusta alkaen. Kiitos edelliselle yrittäjälle ja Dorimedian perustajalle, Leenalle, tästä on hyvä jatkaa! Timo Hyvönen ja Erja Joentausta jatkavat Dorimedialla myyntipäällikköinä rautaisella ammattitaidolla, kuten tähänkin asti.

Ota yhteyttä

040 717 8614
inkeri.valtonen@dorimedia.fi

Mediatoimisto Dorimedia Oy
Hirvitie 10
38200 Sastamala