Askeleen edellä.
Mediatoimisto DORImedia

Palvelut

Mediatilan myynti

Pitkäjänteinen myyntitapamme tuottaa erikokoisia ja pitkäkestoisia ilmoitussopimuksia asiakkaillemme. Nykyaikaiset toimitapamme mahdollistavat nopean ja toimivan vuorovaikutuksen asiakkaillemme. Pidämme tärkeänä henkilökohtaisia tapaamisia, joissa edustamme asiakasta.

Jokaisella ilmoittajalla on oma vastuumyyjä, joka hoitaa valtakunnallisella tasolla kaikki yrittäjän ilmoitukset oikeanlaisiin lehtiin. Tämä luottamussuhde helpottaa ja nopeuttaa ratkaisevasti kiireisen ilmoittajan arkea. Meille jokainen asiakassuhde on ihmissuhde.

Markkinointisuunnitelmat, kilpailijakartoitukset ja konsultointi

Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaan tarpeisiin sopivan kampanjan/toimintarungon yhteistyössä alan vahvojen ammattilaisten kanssa. Käytettävissänne on eri alojen ammattilaisten osaaminen ja mikä parasta: pakettihinnoittelumme takaa aina kilpailukykyiset hinnat. Asiakas on aina etusijalla.

Audiovisuaaliset tuotannot

Liikkuvan kuvan tuotannot mahdollistavat näkyvyyden erilaisissa medioissa kuten internetissä, televisiossa, messuilla ja asiakastapahtumissa. Nykyaikaisten tietoliikenneyhteyksien avulla saat viestisi nopeasti perille, oli kyse sitten pienimuotoisesta demovideosta tai kattavasta tuote-esittelystä.

Mainostoimistopalvelut

Suunnittelemme ja toteutamme digitaalista ja perinteistä mainontaa. Laajasta ja osaavasta verkostostamme löytyy oikea tekijä jokaiselle markkinoinnin osa-alueelle. Meillä jokainen kumppani keskittyy omaan huippuosaamiseensa.

Viestintätoimistopalvelut

Asiakas- ja henkilöstölehdet yrityksille ja yhteisöille. Muita palveluitamme ovat viestinnän suunnittelu ja konsultointi sekä tiedotuspalvelut.

Sivunvalmistus

Meillä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus erilaisten painotuotteiden suunnittelusta, sivunvalmistuksesta, taittamisesta ja toteutuksesta.

Sähköinen media ja kotisivubannerit

Kohdennettua bannerimainontaa suoraan yrittäjille Pirkanmaan Yrittäjien uutistiedotteessa digilehdessä ja muissa markkinointikanavissa.

Leena Kolehmainen-Naaralainen

Leena Kolehmainen-Naaralainen
yrittäjä

Ajankohtaista
Uusin yhteistyösopimuksemme

Dorimedia on nyt yhteistyössä Kiinteistöalan Kustannus Oy kanssa, jonka julkaisema Suomen Kiinteistölehti on kiinteistöalan laajalevikkisin asiantuntijajulkaisu. Kiinteistönpitoon ja korjausrakentamiseen keskittyvä ammattilehti on ilmestynyt vuodesta 1925 alkaen. Me vastaamme Kiinteistöpidon palveluhakemisto -kokonaisuuden myynnistä. Lue lisää »

Liity Pirkanmaan Yrittäjiin

Jäsenenä saat ajankohtaista tietoa, koulutusta ja valmennusta, neuvontaa ja asiantuntijapalveluja, mahdollisia asiakkaita, taloudellisia etuja, yhteistyökumppaneita. Ota yhteyttä!

Pirkanmaan Yrittäjä -lehden ilmoitusmyynti

Suomen Yrittäjien suurimman aluejärjestön Pirkanmaan Yrittäjät ry:n lehden ilmoitusmyynti Dorimedialle. Lue lisää »

Ota yhteyttä

041 501 9902
toimisto@dorimedia.fi

Mediatoimisto Dorimedia Oy
Pirkkalaistori 1
37100 Nokia