Askeleen edellä.
Mediatoimisto DORImedia

Palvelut

Lehti-ilmoitusmyynti

Pitkäjänteinen myyntitapamme tuottaa erikokoisia ja pitkäkestoisia ilmoitussopimuksia asiakkaillemme. Nykyaikaiset toimitapamme mahdollistavat nopean ja toimivan vuorovaikutuksen asiakkaillemme. Pidämme tärkeänä henkilökohtaisia tapaamisia, joissa edustamme asiakasta.

Jokaisella ilmoittajalla on oma vastuumyyjä, joka hoitaa valtakunnallisella tasolla kaikki yrittäjän ilmoitukset oikeanlaisiin lehtiin. Tämä luottamussuhde helpottaa ja nopeuttaa ratkaisevasti kiireisen ilmoittajan arkea. Meille jokainen asiakassuhde on ihmissuhde.

Markkinointisuunnitelmat, kilpailijakartoitukset ja konsultointi

Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaan tarpeisiin sopivan kampanjan/toimintarungon yhteistyössä alan vahvojen ammattilaisten kanssa. Käytettävissänne on eri alojen ammattilaisten osaaminen ja mikä parasta: pakettihinnoittelumme takaa aina kilpailukykyiset hinnat. Asiakas on aina etusijalla.

Yhteistyökumppaneinamme ovat pitkän linjan ammattilaiset ja omien osa-alueidensa huippuosaajat: AV-tuotantoyhtiö, viestintätoimisto ja mainostoimisto.

Audiovisuaaliset tuotannot

Liikkuvan kuvan tuotannot mahdollistavat näkyvyyden erilaisissa medioissa kuten internetissä, televisiossa, messuilla ja asiakastapahtumissa. Nykyaikaisten tietoliikenneyhteyksien avulla saat viestisi nopeasti perille, oli kyse sitten pienimuotoisesta demovideosta tai kattavasta tuote-esittelystä.

Mainostoimistopalvelut

Suunnittelemme ja toteutamme digitaalista ja perinteistä mainontaa. Laajasta ja osaavasta verkostostamme löytyy oikea tekijä jokaiselle markkinoinnin osa-alueelle. Meillä jokainen kumppani keskittyy omaan huippuosaamiseensa.

Viestintätoimistopalvelut

Asiakas- ja henkilöstölehdet yrityksille ja yhteisöille. Muita palveluitamme ovat viestinnän suunnittelu ja konsultointi sekä tiedotuspalvelut.

Jättiscreenin vuokraus ja mainospaikat

Jättinäyttöjä käytetään laajasti festivaaleilla, urheilutapahtumissa, messuilla, yritystilaisuuksissa, muotinäytöksissä, kulttuuritapahtumissa ja konserteissa sekä live-kuvan seuraamiseen ja jatkuvaan tai osa-aikaiseen mainostamiseen.

LED (screen) näyttöseinä sisä- ja ulkokäyttöön, koko 4,1 x 2,3 x 0,21 metriä (leveys x korkeus x syvyys).

Leena Kolehmainen-Naaralainen

Leena Kolehmainen-Naaralainen
yrittäjä

Ajankohtaista
Liity Pirkanmaan Yrittäjiin

Jäsenenä saat ajankohtaista tietoa, koulutusta ja valmennusta, neuvontaa ja asiantuntijapalveluja, mahdollisia asiakkaita, taloudellisia etuja, yhteistyökumppaneita. Ota yhteyttä!

Uusi yhteistyösopimus

Suomen Yrittäjien suurimman aluejärjestön Pirkanmaan Yrittäjät ry:n lehden ilmoitusmyynti Dorimedialle. Lue lisää »

Varaa ilmoitustila helposti

Nyt voit varata ilmoitustilan helposti netissä. Lue lisää »

Ota yhteyttä

041 501 9902
toimisto@dorimedia.fi

Mediatoimisto Dorimedia Oy
Pirkkalaistori 1
37100 Nokia